Alap hajvágó tanfolyam

Az alap hajvágó tanfolyamon ismertetjük az összes szakmai kifejezést és azok magyarázatait, illetve megtanítjuk tanítani a hajvágás tudományát. Ezért ez egy nélkülözhetetlen program melyet minden fodrásznak, végzős tanulónak, szakoktatónak ajánlok, hogy mindig biztos legyen az újdonságok megértésében és megoldásában. A bemutató során ismertetjük és megmutatjuk a négy alaphajvágást.

A Hajas szalonok legfontosabb célja a vendégek maximális kiszolgálása és az egyéniségnek megfelelő frizura kialakítása.

Azért, hogy ez ne csak egy jelmondat legyen, fodrászaink évek óta folyamatos továbbképzésen vesznek részt, hazai és külföldi rendezvényeken.

Haladó hajvágó tanfolyam

A hajvágás tudományában jártas és az újdonságokra éhes fodrászoknak ajánlott tanfolyamon, információt adunk a világ legfrissebb gondolatairól, rezzenéseiről, megismerhetik a legújabb irányzatokat a színek világából. A haladó hajvágó tanfolyam, minimum három év gyakorlattal és az alap hajvágó tanfolyamot elvégzett fodrászoknak ajánlott.

Brasil cacau keratin

A Cadiveu cég Brasil Cacau Keratinos kezelése 2006-ban indult hódító útjára és azóta több mint 30 országban ért el fantasztikus sikereket. A Cadiveu a világ vezető fodrászainak az exkluzív választása, és nagyon keresett a hírességek körében is Los Angelesben, Milánóban, Dubaiban és Párizsban is. A Cadiveu úttörő szerepet játszott a vegyi anyagok nélküli hajkiegyenesítő kezelések létrehozásában. Használd a Brasil Cacau Kertint-t hogy visszanyerd a haj egészségét és ezáltal a hihetetlenül sima és ragyogó fényű hajat.

INGYENES OKTATÁS FODRÁSZOKNAK

Vásárolj most egy professzionális szettet, és 2 otthoni hajápolási sorozatot azaz 8 terméket vendégeidnek és résztvehetsz egy ingyenes Brasil Cacau Hajkiegyenesítő tanfolyamon a Hajas Oktatási Csapattal.

  • 1 db Brasil Cacau Anti Residue Sampon 980ml
  • 1 db Brasil Cacau Thermal Reconstruction 980ml
  • 1 db Brasil Cacau Deep Conditioning Mask 980ml
  • 2 db Brasil Cacau Anti Frizz Sampon 290ml
  • 2 db Brasil Cacau Anti Frizz Conditioner 290ml
  • 2 db Brasil Cacau Anti Frizz Leave-In Conditioner 290ml
  • 2 db Brasil Cacau Hydrating Hair Complex Mask 140ml

A csomag ára: 131.700,- Ft

hcc-2016-logo
Academy
A N. Schmidt Georgina 11A. ET. Vágner Fanni 2A. ET. Vágner Fanni 3

Academy

Alternative
AL. ET. Nagy Erzsébet 1.AL. N. Medveczki István 1.AL. N. Medveczki István 3.

Alternative

Creative
8I5A28418I5A3085kicsi8I5A3119

Creative

Férfi
8I5A30858I5A3159F. ET. Kovács R. Ádám 1

Férfi

facebook-w

Start typing and press Enter to search