Hogyan dolgozunk

A Hajas szalonok egyik erőssége a tökéletes, precíz, pontos hajvágás.

A tökéletes hajvágásokat , Vendégeink egyéniségét, arckarakterét és természetesen a kívánságait figyelembe véve készítjük el, ezért a hajvágásra és frizurakészítésre Mi minimum egy órát szánunk!

SZÍNEK
A hagyományos hajfestéseken kívül, a különböző melírozási technikákat a legutolsó divat szerint a frizurával összhangban készítjük. Hajszínezésre és a tartós hajfestésre a L’oreal professzionális termékei , a Diacolor richase a Majirel absolut és Luo Color közel kétszáz színéből válogathatnak vendégeink. Az extrémebb színeket kedvelőknek az angol Crazy Color színeit ajánljuk.

HULLÁM
Különböző frizuráknak megfelelő tartóshullámoknál a L’oreal Professional Dulcia Tonica gyümölcssavas hajkímélő termékét használjuk.

HAJÁPOLÁS
A szalonjainkban minden vendégünknek személyre szabottan készítjük el, a haj és fejbőrápolását, és adunk tanácsot az otthoni hajápolásra. Hajápoláshoz a L’oreal legmagasabb szintű ápoló termék családját a Kérastase-t és a L’oreal Professional termékeit használjuk. A Nádor utcai szalonban vendégközpontúságot, vendégkényeztetést szem előtt tartva a vendégek haját a Kérastase rituálé kabinban fekvő helyzetben, mossuk-ápoljuk.

Bejelentkezés

A HAJAS STÚDIÓ kreatív csapata várja megújulásra vágyó vendégeit!

Hajas Studio Budapest, Retek utca | +36 1 315 0389

Hajas Studio Budapest, Erzsébet tér | +36 1 317 0005

Hajas Studio Budapest, Nádor utca | +36 1 311 8670

Hajas Studio Pécs, Király u. 18 | +36 72 310 440

Start typing and press Enter to search