Hajas Fodrász Szalonok

A HAJAS Szalonok kreatív csapata várja megújulásra vágyó vendégeit!

RÓLUNK

A HAJAS SZALONOK LEGFONTOSABB CÉLJA A VENDÉGEK MAXIMÁLIS KISZOLGÁLÁSA ÉS AZ EGYÉNISÉGNEK MEGFELELŐ FRIZURA KIALAKÍTÁSA.

A Hajas szalonok legfontosabb célja a vendégek maximális kiszolgálása és az egyéniségnek megfelelő frizura kialakítása.

Azért, hogy ez ne csak egy jelmondat legyen, fodrászaink évek óta folyamatos továbbképzésen vesznek részt, hazai és külföldi rendezvényeken. A rendszeres tréningek és házi vizsgák alkalmával, szakmánk minden területét érintve foglalkozunk a hajvágás, hajfestés, tartóshullám, hosszú haj építés, hajápolási tanácsadás magas szinten való elsajátításával.

Munkáinkat vendégeink nem csak a szalonokban, hanem különböz? modell versenyeken, divat és hajbemutatók színpadjain, filmforgatásokon, divatlapok hasábjain, televíziós m?sorokban is viszontláthatják (A Királyn? | Csillag Születik | Reggeli | Cool TV | Jóban-Rosszban). A Hajas szalonok fodrászai dolgoznak többek között Jakupcsek Gabi a Névsor és Friderikusz Sándor Szólás szabadsága m?sorokban illetve Fásy Ádám Miss Hungary, Miss Universe szépségversenyein. HAJVÁGÁS A Hajas szalonok egyik er?ssége a tökéletes, precíz, pontos hajvágás. A tökéletes hajvágásokat , Vendégeink egyéniségét, arckarakterét és természetesen a kívánságait figyelembe véve készítjük el, ezért a hajvágásra és frizurakészítésre Mi minimum egy órát szánunk!
Hajas Fodrász Szalon - rólunk

Bejelentkezés

A HAJAS SZALONOK kreatív csapata várja megújulásra vágyó vendégeit!

Hajas Szalon Budapest, Retek utca |
Hajas Szalon Budapest, Erzsébet tér |
Hajas Szalon Budapest, Nádor utca |
Hajas Szalon Pécs, Király u. 18 |

HAJAS SZALONOK

Budapest, Retek utca

+36 1 315 0389, +36 20 231 8528

Budapest, Erzsébet tér

+36 1 317 0005, +36 20 939 3954

Budapest, Nádor utca

+36 1 311 8670, +36 20 311 8670

8670 Pécs, Király u. 18

+36 72 310 440, +36 20 237 0000

RÓLUNK

A Hajas szalonok legfontosabb célja a vendégek maximális kiszolgálása és az egyéniségnek megfelelő frizura kialakítása. Azért, hogy ez ne csak egy jelmondat legyen, fodrászaink évek óta folyamatos továbbképzésen vesznek részt, hazai és külföldi rendezvényeken. A rendszeres tréningek és házi vizsgák alkalmával, szakmánk minden területét érintve foglalkozunk a hajvágás, hajfestés, tartóshullám, hosszú haj építés, hajápolási tanácsadás magas szinten való elsajátításával.

HOGYAN DOLGOZUNK?

A Hajas szalonok egyik erőssége a tökéletes, precíz, pontos hajvágás. A tökéletes hajvágásokat , Vendégeink egyéniségét, arckarakterét és természetesen a kívánságait figyelembe véve készítjük el, ezért a hajvágásra és frizurakészítésre Mi minimum egy órát szánunk!