Hajas Fodrász Szalonok

A HAJAS Szalonok kreatív csapata várja megújulásra vágyó vendégeit!

HOGYAN DOLGOZUNK

A HAJAS SZALONOK EGYIK ERŐSSÉGE A TÖKÉLETES, PRECÍZ, PONTOS HAJVÁGÁS.

A tökéletes hajvágásokat , Vendégeink egyéniségét, arckarakterét és természetesen a kívánságait figyelembe véve készítjük el, ezért a hajvágásra és frizurakészítésre Mi minimum egy órát szánunk!

SZÍNEK

A hagyományos hajfestéseken kívül, a különböző melírozási technikákat a legutolsó divat szerint a frizurával összhangban készítjük. Hajszínezésre és a tartós hajfestésre a L’oreal professzionális termékei , a Diacolor richase a Majirel absolut és Luo Color közel kétszáz színéből válogathatnak vendégeink. Az extrémebb színeket kedvelőknek az angol Crazy Color színeit ajánljuk.

HULLÁM

Különböző frizuráknak megfelelő tartóshullámoknál a L’oreal Professional Dulcia Tonica gyümölcssavas hajkímélő termékét használjuk.

HAJÁPOLÁS

A szalonjainkban minden vendégünknek személyre szabottan készítjük el, a haj és fejbőrápolását, és adunk tanácsot az otthoni hajápolásra. Hajápoláshoz a L’oreal legmagasabb szintű ápoló termék családját a Kérastase-t és a L’oreal Professional termékeit használjuk. A Nádor utcai szalonban vendégközpontúságot, vendégkényeztetést szem előtt tartva a vendégek haját a Kérastase rituálé kabinban fekvő helyzetben, mossuk-ápoljuk.
Hajas Fodrász Szalon - hogyan dolgozunk

HAJAS SZALONOK

Budapest, Retek utca

+36 1 315 0389, +36 20 231 8528

Budapest, Erzsébet tér

+36 1 317 0005, +36 20 939 3954

Budapest, Nádor utca

+36 1 311 8670, +36 20 311 8670

8670 Pécs, Király u. 18

+36 72 310 440, +36 20 237 0000

RÓLUNK

A Hajas szalonok legfontosabb célja a vendégek maximális kiszolgálása és az egyéniségnek megfelelő frizura kialakítása. Azért, hogy ez ne csak egy jelmondat legyen, fodrászaink évek óta folyamatos továbbképzésen vesznek részt, hazai és külföldi rendezvényeken. A rendszeres tréningek és házi vizsgák alkalmával, szakmánk minden területét érintve foglalkozunk a hajvágás, hajfestés, tartóshullám, hosszú haj építés, hajápolási tanácsadás magas szinten való elsajátításával.

HOGYAN DOLGOZUNK?

A Hajas szalonok egyik erőssége a tökéletes, precíz, pontos hajvágás. A tökéletes hajvágásokat , Vendégeink egyéniségét, arckarakterét és természetesen a kívánságait figyelembe véve készítjük el, ezért a hajvágásra és frizurakészítésre Mi minimum egy órát szánunk!